söndag 18 januari 2015

Mer respons!

Jag är överväldigad av den positiva uppmärksamheten som min bok väcker hos människor med så olika bakgrund. Här kan du läsa vad Arian Asinger skriver på sin bokblogg. Det är extra speciellt att få bra respons av svensklärarkollegor, eftersom jag vet hur kräsna de flesta av oss är när det kommer till böcker som vi gillar för egen läsning. Tack Arian!

lördag 17 januari 2015

Kulturstugan i Märsta

En minnesvärd lördageftermiddag på Kulturstugan i Märsta. Många bekanta ansikten från förr dök upp. Meta och Lena bjöd på underbart goda bakverk. Många uppskattade presentationen av min bok och Julias finstämda låtar. Tack alla som kom!
En fin stund på Kulturstugan i Märsta
Julias musik kompleterar innehållet i min bok
perfekt...
Debutroman om missbruk - Kultur - UNT.se

Här kan du läsa vad Sigtunabygden skrev om mig och Låtsas som ingenting i veckans nummer... 
Debutroman om missbruk - Kultur - UNT.se


fredag 16 januari 2015

ResponsFår så mycket fin respons på min bok Låtsas som ingenting. Det kommer mejl på datorn och riktiga brev i brevlådan! Det bloggas, twittras och delas. Jag är överväldigad. Tack alla fina medmänniskor.
Imorgon klockan 14.00 ska jag presentera boken på Kulturstugan i Märsta. Julia ska vara med mig och spela sina egna låtar. Favorit i repris, hon var med mig på smygreleasen på Vurma i november och då blev det jättebra.  Lite pirrigt är det men det ska bli kul.


Riktiga brev hör annars inte till vanligheterna

söndag 4 januari 2015

Första bokrecensionen!

Nyss hemkommen från en road trip över helgen, då jag besökt kompisar i Gävle och Skinnskatteberg hade jag fått ett mejl med en länk till den första recensionen av min bok Låtsas som ingenting. Tack Astrid Ahlberg! Läs den här.
Vacker måne följde mig på vägen...

fredag 2 januari 2015

Nyårsafton

Av en slump gick jag förbi Katarina kyrka på nyårsafton vid tretiden och just då började Bach juloriatorium med stor kör och orkester, så vackert.
Tack för en underbar konsert!